Oferim o gamă largă de servicii

LogoMakr

Cadastru și Intabulare

LogoMakr

Ridicări topografice

LogoMakr

Topografie inginerească

LogoMakr

Urmărirea în timp a construcțiilor

LogoMakr

Documente OCPI

LogoMakr

Relevee Interioare

Actualizare construcție

Procesul de actualizare de date cadastrale imobil presupune reînnoirea documentației tehnice din Cartea Funciară.
Aceasta este necesară în momentul în care se aduc modificări unei construcții. Aceste modificări pot include: extindere, ridicare etaj nou sau anexe, demolarea unei anexe deja existente. De asemenea, alte operațiuni care fac ca suprafața nouă să nu mai corespundă cu cea din acte.

Ridicări topo Trasări Planuri de situație

Documentația tehnică (ridicarea topografică) este un ansamblu de lucrări de teren și de birou necesare pentru realizarea unui plan topografic.
Planul de situație reprezintă un desen tehnic întocmit de către un inginer în care apar vecinătățile și toate celelalte construcții existente.

Dezmembrări și alipiri

Terenurile care se doresc alipite trebuie să dețină un număr cadastral și să fie înscrise în cartea funciară.
Procedura de dezmembrare se finalizează după ce beneficiarul va încheia un act notarial de dezlipire la un birou notarial public.

Cadastru apartamente

Date tehnice (măsurători interioare, întocmire releveu apartament).
Date juridice necesare înregistrării dreptului de proprietate în cartea funciară.

Cadastru teren prima înregistrare

Reprezintă o operațiune tehnico-juridică. Prin aceasta, unui imobil (teren cu sau fără construcții) care nu este înscris în cartea funciară i se deschide o carte funciară proprie.
Cât și atribuirea numărului cadastral și introducerea geometriei acestuia în cadastru.

Servicii de cea mai bună calitate prin profesionalism și implicare

Dorim să oferim clienților noștri o gamă largă de servicii. Pornind de la servicii simple ca prima înregistrare în documentele cadastrale, până la cele mai complexe de ridicare topografică sau dezembrări. În satisfacerea acestor servicii, ținem cont de cerințele clienților noștri și finalizăm la termen orice tip de lucrare. Prin profesionalism, expertiză și  exigență ducem la bun sfârșit orice tip de proiect de cadastru, topografie și intabulare. De asemenea, venim de fiecare dată cu idei noi care să faciliteze procesul de realizare al proiectului.